Naujas daugiabučių kvartalas Palangoje – jūsų svajonių namai! - Naujas projektas Smilgu g. 2B Palanga 1

Naujas daugiabučių kvartalas Palangoje – jūsų svajonių namai!

Linas Jegelevičius | 2024-08-26

Palanga garsėja ne tik nuostabiais paplūdimiais, bet ir ramiais gyvenamaisiais rajonais, kuriuose galima atrasti tikrą poilsį nuo miesto šurmulio. Vienas iš tokių rajonų yra Smilgų gatvėje, kur vystomas naujas gyvenamosios paskirties butų kvartalas „Smilgų butai“. Šis projektas siūlo modernius, kokybiškus ir patogius namus tiems, kurie vertina ramybę, komfortą ir aukščiausius statybos standartus.

Pirmasis etapas – sėkmingas startas

2023 metais sėkmingai užbaigtas pirmasis „Smilgų butų“ projekto etapas. Šio etapo metu pastatytas 48 butų daugiabutis, kuris sulaukė didžiulio susidomėjimo – parduoti visi butai. Šis faktas liudija apie didelį projekto patrauklumą ir pasitikėjimą vystytoju. Pirmasis pastatas Registrų centre įregistruotas 100 proc. pabaigus visus darbus, užtikrinant, kad visi statybos darbai atlikti kokybiškai ir laiku.

Antrasis etapas – dar daugiau galimybių

2024 metų balandžio mėnesį pradėti antrojo etapo statybos darbai. Šiame etape bus pastatytas 32 butų daugiabutis, atitinkantis A++ energetinio naudingumo klasės reikalavimus. Tai reiškia, kad naujieji butai bus ne tik modernūs, bet ir ekonomiški – mažesnės šildymo sąnaudos leis gyventojams sutaupyti.

Komfortas ir patogumas kasdienybėje

„Smilgų butai“ – tai projektas, orientuotas į šiuolaikinius pirkėjus, ieškančius kompaktiškų, gerai išplanuotų namų. Visi butai yra erdvūs, su balkonais, kurių plotas siekia iki 11,5 kv. m. Šie lauko plotai suteikia papildomos erdvės poilsiui ir leidžia mėgautis grynu oru, neišeinant iš namų.

Daugiabutyje įrengti liftai, kurie užtikrina patogų susisiekimą tarp aukštų. Butų dydžiai svyruoja nuo 44,55 kv. m iki 54,45 kv. m, todėl kiekvienas pirkėjas ras sau tinkamą variantą. Pirmame aukšte įrengti sandėliukai nuo 2,59 kv. m iki 7,70 kv. m leis patogiai laikyti daiktus. Automobilio parkavimo vietos gali būti tiek antžeminės, tiek po namu, užtikrinant patogų parkavimą ir saugumą. Be to, planuojamos automobilių parkavimo vietos su elektromobilių krovimo stotelėmis, kurios užtikrins patogų ir tvarų transporto priemonių naudojimą.

Ramybė ir patogumai ranka pasiekiami

„Smilgų butų“ vieta yra ypatinga – čia vyrauja gyvenamieji namai, todėl nesigirdi poilsiautojų keliamo triukšmo. Aplinkui daug žalumos, šalia yra Pajūrio regioninis parkas, kuris puikiai tinka pasivaikščiojimams ir aktyviam laisvalaikiui gamtoje. Netoliese yra mokyklų, vaikų darželių ir sveikatos centrų, kas ypač patogu šeimoms su vaikais.

Miesto centrą, paplūdimį ir kitas svarbias vietas lengvai pasieksite tiek pėsčiomis, tiek automobiliu, dviračiais ar paspirtukais. Šalia yra asfaltuoti privažiavimai, naujai sutvarkyti pėsčiųjų bei dviračių takai, todėl susisiekimas yra itin patogus.

Patogios laisvalaikio zonos

Gyventojų poreikiai yra svarbiausias „Smilgų butų“ vystytojų prioritetas. Projekte suplanuotos vaikų žaidimo aikštelės, krepšinio aikštelė ir poilsio zonos, kur gyventojai galės maloniai praleisti laiką lauke. Šios erdvės sukurtos taip, kad būtų saugios ir patogios tiek vaikams, tiek suaugusiems.

Patikimas vystytojas – „Viarmi Turtas“

„Smilgų butų“ projektą vysto bendrovė „Viarmi Turtas“, turinti daugiau nei dešimtmetį patirties gyvenamosios statybos srityje. Bendrovė jau įgyvendino ne vieną sėkmingą projektą tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Tarp jų yra ir 2021 metais sėkmingai baigtas „Bangų namų“ projektas Palangoje. „Smilgų butai“ statomi nuosavomis lėšomis, be kreditų, tai sumažina riziką statybos metu ir užtikrina projekto finansinį stabilumą.

Statybų pabaiga – 2025 metų gegužė

„Smilgų butų“ antrojo etapo statybos darbai planuojami baigti iki 2025 metų gegužės mėnesio. Tai reiškia, kad jau netrukus galėsite mėgautis naujais, moderniais ir patogiais namais ramioje Palangos vietoje.

Sužinokite daugiau

Daugiau apie šį projektą galite sužinoti ir susipažinti su visomis detalėmis apsilankę svetainėje www.smilgubutai.lt arba susisiekę su pardavimų atstovu Renaldu Treigiu kontaktiniu tel. +370 601 70901, el. paštu Info@PalangosNT.lt

Neleiskite praeiti progai įsigyti savo svajonių namus jau šiandien! „Smilgų butai“ – tai jūsų galimybė gyventi ramioje, gražioje ir patogioje Palangos vietoje. 

Parašykite komentarą

Scroll to Top