Būrį ištikimų klientų išsiugdę Palangos „Čili Rožė Gėlių namai“ 4-ąjį gimtadienį pasitinka naujose erdviose patalpose Ganyklų g. 4 - Ruta

Būrį ištikimų klientų išsiugdę Palangos „Čili Rožė Gėlių namai“ 4-ąjį gimtadienį pasitinka naujose erdviose patalpose Ganyklų g. 4

Linas Jegelevičius | 2024-08-26

Palangoje visur apstu gėlių – jos glosto akis ir svaigina, kurdamos pakilią nuotaiką, tačiau tik vienoje vietoje – gėlių salone „Čili Rožė Gėlių namai“ – jų itin daug, tarsi nuostabiame botanikos sode. Šį rudenį ketvirtą gimtadienį švęsiantis salonas jau pelnė gerą vardą ir turi ištikimų klientų būrį bei nuo šiol visus kviečia į savo naujas erdvias patalpas, esančias Ganyklų g. 4.

„Įsikūrėme arčiau miesto centro naujose moderniose patalpose su vitrininiais langais – tapome labiau matomi. Jaučiuosi lyg Italijos miesto gatvelėje, kur visi šurmuliuoja, sveikinasi, aplinkinių  kavinių, parduotuvėlių, grožio salonų, net turgaus darbuotojai bei savininkai tapo tokie savi ir artimi“, – „Lietuvos pajūriui“ sakė Rūta Venckutė-Lenkšienė, salono įkūrėja, kuri, beje, yra diplomuota floristė.

Gausus skintų gėlių pasirinkimas, išskirtinės skintų gėlių kompozicijos pagal individualius užsakymus, gėlių pristatymas, helio balionai, gėlių prenumerata viešbučiui, biurui, namams, švenčių dekoravimas, interjero detalės, keramika, tai – tik „Čili Rožė Gėlių namų“ paslaugų dalis.

Neabejoju, kad girdėjote apie verslo žinių naujienlaiškio prenumeratą, o ką reiškia gėlių prenumerata viešbučiui?

Išgirdusi klausimą, Rūta šypteli: „Ne jums vienam toks klausimas kyla. Norite, jog kiekvieną savaitę jūsų namus ar biurą puoštų šviežios, kruopščiai profesionalių floristų atrinktos gėlės? Gėlių namai šia užduotimi gali pasirūpinti, pristatydami jums „Čili Rožė Gėlių namų“ prenumeratą! Su ja gėles į jūsų namus ar biurą pristatysime keturis kartus per mėnesį, o mokėti reikės tik kartą!“

Be to, su prenumerata nereikės sukti galvos dėl gėlių kompozicijų, nes jomis pasirūpins profesionalūs floristai, kurie parinks tokias gėles, kurios savo grožiu jus džiugins visą savaitę.

„Užsisakykite tik kartą, o gėlėmis džiaugsitės tiek, kiek norėsite – mėnesį, pusę metų ar metus“, – sako Rūta.

„Čili Rožė Gėlių namų“ gėlės pristatomos ne tik Palangoje, Kretingoje, Kunigiškėse, Šventojoje, bet, kad būtų kiekvienam patogiau, nuo šiol užsakymus galima pateikti elektroninėje gėlių namų svetainėje www.ciliroze.lt arba per Wolt programėlę.

Gėlių saloną jau seniai pastebėjo ir palangiškiai, ir kurorto svečiai, ir įmonės.

Kas jau lankėsi salone, įsitikino, kad čia galima rasti daug įvairių skintų egzotinių gėlių, išskirtinių gėlių kompozicijų, vazoninių augalų, daug jaukių interjero detalių, pavyzdžiui, vazų, vazonų, namų kvapų, žvakių, smilkalų, rankų darbo atvirukų, įvairių dovanėlių.

„Esu meniškos sielos žmogus, labai myliu muziką ir gėles. Floristikos pasaulyje atsidūriau susilaukusi antrojo sūnaus. Šis sprendimas buvo naujas etapas mano gyvenime, kuriuo aš labai džiaugiuosi. Po šešerių metų floristinio darbo ir praktikos, išklausytų ne vienų kursų galiu visiems klientams patarti, pakonsultuoti – padėti išsirinkti gėles įvairiausioms progoms ir nustebinti jų artimus žmones gražiausiomis gėlių kompozicijomis“, – prisiminė pradžią R. Venckutė-Lenkšienė.

„Čili Rožė Gėlių namai“ taip pat siūlo dekoravimo paslaugas, gali pasirūpinti šventine floristika, sukurti nepakartojamą gėlių emociją jūsų svarbiausioms gyvenimo šventėms: vestuvėms, krikštynoms, gimtadieniams, konferencijoms. 

Išpildant visus klientų lūkesčius ir su didžiule atsakomybe, tenka ne tik kruopščiai atrinkti  ir komponuoti gėles, kurios ilgai žydi ir džiugina, bet ir pasitelkti išmonę, fantaziją, išmanyti floristiką, žinoti jos tendencijas bei „perskaityti“ žmogų, kuriam bus dovanojamos gėlės.

„Kiekviena gėlė, kaip ir kiekvienas žmogus, – atskiras pasaulis, – šypteli R. Venckutė-Lenkšienė. – Stengiamės, kad klientas visada norėtų sugrįžti ir kitiems mus rekomenduotų.“

O kokie nauji vėjai dabar pučia floristikoje?

„Ilgą laiką gėlės daugeliui siejosi su ypatingomis šventėmis, dovanomis, tačiau dabar jas žmonės perka be progos, nešasi į svečius vietoj pyrago ar saldumynų, perka gėles namams papuošti, nuotaikai pakelti“, – sakė R. Venckutė-Lenkšienė.

Anot jos, kokias gėles renkasi klientai, dažnai priklauso nuo metų laikų, bet, žinoma, karalienė vasara padovanoja įvairiausių rūšių bei spalvų žiedų.  

2024 metų spalva buvo švelnaus persiko, todėl, anot pašnekovės, nenuostabu, kad madingos ypač tos puokštės, kuriose vyrauja pastelinės spalvos. 

„Toks pasirinkimas yra iš tiesų labai puikus: pastelinių spalvų puokštė tiks bet kokiai progai ar be jos. Be to, tiks ir bet kokio amžiaus asmeniui“, – sako Rūta.

Kaskart atėjusi į darbą, dar rišdamasi prijuostę, kai tik prisiliečia prie gėlių, ją aplanko pakilus jausmas – kaip gera čia būti. Kurti, dalintis jausmu ir kūryba. 

„Man kaip menininkei atgalinis ryšys yra labais svarbus. Labai miela matyti šiltas žmonių emocijas, kai renkasi gėles“, – šypsojosi ji.

Savo klientus ji net paragina pabūti floristais ir susidėlioti kompoziciją pagal savo skonį.

„Tai mane labai džiugina, nes tai parodo, kad klientas skiria didelį dėmesį žmogui, kurį sveikins, žino jo skonį, gyvenimo būdą – kas jam ar jai patinka ir nori nustebinti iš visos širdies. O mums lieka tik  techninis darbas – gražiai supakuoti ir taisyklingai sudėlioti žiedus“, – sakė „Čili Rožė Gėlių namų“  įkūrėja.

Ganyklų  g. 4, Palanga,

(8-672) 08669

geles@ciliroze.lt

Parašykite komentarą

Scroll to Top